Comenzi

Se pare ca momentan nu se mai pot face comanzi online si va rugam, pana remediem problema tehnica, sa plasati comenzile pe comenzi@dsignrock.ro sau la tel 0722611845. Va multumim pentru intelegere.

Sau pt cei dornici sa incerce urmati pasii de mai jos.

Pentru a face o comanda trebuie sa va inregistrati ca Utilizator.
Dupa confirmarea adresei de e-mail va puteti loga cu numele se utilizator si parola aleasa.
Este important sa completati adresa de livrare. Dupa ce ati plasat o comanda,va rugam sa verificati mailul pt ca in scurt timp va vom anunta despre starea comanzii. Daca sunteti la prima comanda pe siteul nostru,este obligatorie confirmarea pe mail sau telefonic,asa ca va rugam sa lasati datele corecte.

Vizualizati produsele dorite si le adaugati in cosul de cumparaturi. Cand ati terminat apasati "cumpara" si veti fi directionat pe pagina de verificare si confirmare a comenzii.In caz ca nu reusiti, sau va directioneaza la pagina anterioara,va rugam sa ne contactati la comenzi@dsignrock.ro sau 0722611845.


Livrarea se va face prin Posta Romana in sistem ramburs. Taxele postale sunt de 10 lei pt o comanda de pana la 20 lei, 12 lei pt o comanda intre 21 - 149 lei, 15 lei la o comanda intre 150 si 300 lei si 20  la o comanda peste 300 lei.


Daca doriti sa va trimitem prin curier,va rugam sa ne anuntati imediat ce ati plasat comanda,taxele vor fi suportate de dvs in functie de tarifele firmei de curierat (informativ aprox 25-35 lei).